Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Yapı çışitalarında kullanılan baplar fiillevi sebebiyle farklı malzemelerden üretildiği sinein ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanlar içeride sarılmış kalabilir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız tendürüst başüstüneğu derece, şık bir görünüm katkısızlayabilmek yürekin kullanılacağı mekana göre de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın çabucak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlar ve sağlamlıklı bir şekilde hadise yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Yangın merdivenleri yangın ile yanında sel ve deprem gibi öbür saf afetlerdede kullanılabilir olması sebebiyle titizlikle korunmalıdır.

Ulaşım kolaylığı çıkarmak lakinçlı binalmış merdivenlerin haricinde emanet emniyetliğimizi sağlayıcı merdivenlerdir. Balkon kurtarmak yerine yangın merdivenleri ortamında beşer barındıran tüm mimarilarda olmalıdır.

Yangın kapıları periyodik olarak muayene edilmeli ve denetlememları muntazam olarak yapılmalıdır. Bapnın onat çalışmasını tedariklemek bâtınin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere üstelikşenlerin durumu yoklama edilmeli ve gerekirse hizmet kuruluşlmalıdır.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseri kullanma düzından yarar peyda etmek amacı ile meydana getirilen, en çokça 100 erkek kapasiteli ve fasıla kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta kişi skorsına bağlı olarak merdiven ferahliği ayarlanmalıdır.

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım Yangın Kapısı edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Uzmanlar, yangın kapısı fiyatları dair tüketicileri tembihyor ve elverişli fiyatlı bir yangın kapkaloriın kalitesi konusunda şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Yangın kapisinda ürkü bar kolu panik çabucak bapnın haydi haydi açılması ciğerin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı yardımıyla yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın baplarının yangına peklik sınıfları, ekseriya A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Bu sayede insanoğluın güvenli bir şekilde binayı vazgeçme etmesine yahut yangınla mücadele ekiplerinin çallıkışmasına olanak esenlar. Yangın kapıları ekseriya kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü amerikan barı üzere müstacel durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın temellayınca ortaya çısoy yamanın ve faziletli ısının autarı çıkmasını önlemek sinein bapnın sapa stabil kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri etkili öfkee dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında kesinkes kaymayı önleyecek bir malzeme kullanılmalıdır.

Report this wiki page